Over ons

Raamdeluxe is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken en leveren van kwalitatief hoogwaardige raamdecoratie tegen een zeer scherpe prijs. Wij bieden service en kwaliteit op hoog niveau en al onze producten worden geleverd op maatwerk. Voor elk raam en iedere ruimte bieden wij voor u de perfecte oplossing.

Op onze webshop vindt u een grote collectie van A-merken, zoals CopaHome & Kobe. Met onze expertise van meer dan 30 jaar zijn wij instaat om voor elk raam een passende oplossing te vinden. Raamdeluxe is niet alleen een webwinkel, maar is een dochteronderneming van Konijnendijk Woontrends dat al ruim 30 jaar gespecialiseerd is in woonadviezen.

De juiste beslissing voor uw interieur

Wij bij Raamdeluxe vinden het erg belangrijk dat klanten goed worden geholpen. Waar u bij andere aanbieders lang moet wachten op reactie. Wordt u bij ons direct geholpen. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en helpen u graag bij het maken van de juiste beslissing.

Showroom met meer dan alleen raamdecoratie

Naast onze webwinkel met een breed assortiment van verschillende raamdecoratie. Bent u ook van harte uitgenodigd in de woonwinkel Konijnendijk Woontrends. Hier wordt u geïnspireerd door de verschillende stijlkamers en uitgebreid geadviseerd door specialisten. Bent u op zoek naar meer dan alleen raamdecoratie? Dan bent u ook bij Konijnendijk Woontrends op het juiste adres. In de woonwinkel kunt u ook terecht voor vragen of advies over vloeren, behang, verf, meubelen, verlichting en woonaccessoires. Zij helpen u bij het bepalen van diverse woonstijlen en kunnen dit ook voor u realiseren. U kunt een afspraak inplannen op de pagina persoonlijk advies.

Onze voordelen