Aluminium jaloezieën

Functioneel, tijdloos en erg gebruiksvriendelijke aluminium jaloezieën

Stel uw eigen aluminium jaloezieën helemaal zelf samen. Altijd een passende oplossing en leverbaar in de lamelbreedtes 25 & 50 mm.

Gratis kleurstalen

Gratis

Aluminium jaloezieën op maat

Bij ons kunt u alle aluminium jaloezieën helemaal zelf naar wens samenstellen en op maat bestellen. Onze aluminium jaloezieën maken door de moderne, strakke en luxueuze uitstraling uw woning of kantoorruimte helemaal compleet. U heeft keuze uit veel verschillende kleuren en de lamelbreedtes 25 & 50 mm. Gaat u voor een basiskleur, gedurfde tint of zelfs voor een geperforeerde variant? Wij bieden voor elk interieur een passende oplossing. Wilt u de gewenste kleur eerst thuis met eigen ogen ervaren? Dan kunt u ook gratis kleurstalen aanvragen.

Het bedieningsmechanisme van onze aluminium jaloezieën bestaat uit een optrekkoord en tuimelkoord. U kunt hiervan ook de bedieningszijde bepalen (links of rechts). Ook kunt u heel eenvoudig met dit bedieningsmechanisme zelf bepalen hoeveel daglicht in de gewenste ruimte naar binnen valt.

Voordelen aluminium jaloezieën

De jaloezieën van aluminium uit onze Alma collectie zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. De verwerkte materialen kunnen tegen vocht en zijn daarom ook uitstekend voor eventuele vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Woont u in een modern, oud of nieuwbouwwoning met een landelijke inrichting, de aluminium jaloezieën passen in elke omgeving. Ook verbetert u met dit product het binnenklimaat en dus ook energie, ideaal toch?

Aluminium jaloezieën ladderband of ladderkoord

U heeft bij de aluminium jaloezieën met een lamelbreedte van 50 mm de keuze uit verschillende kleuren en maten ladderbanden. De ladderbanden bedekken de gaatjes waar de koorden doorheen lopen. Dat zorgt ervoor dat het lichtinval meer wordt beperkt ten opzichte van de ladderkoorden.

Wilt u een ladderkoord, dan kunt u deze eenvoudig selecteren op de productpagina van het gewenste product. De ladderkoorden worden kleur gecoördineerd opgeleverd. Dat betekent dat u de kleur van de ladderkoorden in dezelfde kleur krijgt als de kleur van de lamellen.