Bestellen en betalen

Bestellen

U heeft het vouwgordijn gezien die uw woning compleet zal maken, maar u weet niet hoe u nu verder moet? Wij zullen het bestelproces stapsgewijs aan u uitleggen.

Stap 1. 

Selecteer het vouwgordijn wat u graag zou willen bestellen.

Vul dan de gegevens in: 

Breedte (cm)

Hoogte (cm)

Plaatsing (op het kozijn of in het kozijn/tussen twee muren)

Bedieningslocatie (rechts of links)

Type ketting (Standaard ketting of RVS ketting)

Weet u de maten van het gewenste vouwgordijn nog niet en wilt u weten hoe u moet meten? Dan verwijzen wij u door naar de pagina meet- en monteerinstructie. 

Stap 2.

Klik na het invullen van bovenstaande gegevens op “In winkelmand”

Stap 3.

U controleert of alle bovenstaande gegevens juist zijn ingevuld. Als u dat heeft gedaan, dan klikt u vervolgens op “Doorgaan naar afrekenen”

Stap 4.

Vul uw NAW-gegevens en e-mail adres in. Rechtsboven staat een overzicht weergegeven met de daarin door u ingevulde gegevens. Wij raden u aan om het overzicht nogmaals te controleren. U kunt eventuele wijzigingen doorvoeren in de bestelnotities.

Klik na het accepteren van de Algemene voorwaarde vervolgens op “Bestelling plaatsen” en selecteer de gewenste bank.

Als u uw bestelling heeft afgerond dan ontvangt u een bevestiging en Track & Trace code via e-mail van onze vervoerder. Wij zorgen ervoor dat uw vouwgordijnen op maat worden gemaakt en zo spoedig mogelijk en goed verpakt worden verzonden naar het aangegeven adres. Raamdeluxe hoopt dat u een lange tijd plezier heeft van het door uw gekozen vouwgordijn.

Betalen

Raamdeluxe biedt u de volgende veilige betalingsmogelijkheden:

iDeal

Met iDeal kunt u vertrouwt, veilig en eenvoudig online afrekenen. U rekent af in de internetbankieromgeving van uw huidige bank.

Creditcard: Mastercard en Visa

Wilt uw afrekenen met creditcard? Geen probleem, wij bieden u ook de mogelijkheid om met zowel Mastercard als Visa uw betaling af te ronden.

Bankcontact

Als u bent aangesloten bij een Belgische bank, dan kunt u uw betaling afronden via Bankcontact. 

Billink afterpay

Betalen met Billink afterpay werkt heel eenvoudig en is zeer gebruiksvriendelijk. U ontvangt uw bestelling op aangegeven adres en betaalt pas achteraf, erg handig voor als u onderweg bent of geen random reader bij de hand heeft. U ontvangt een factuur welke u binnen 14 dagen kan betalen. Wij rekenen geen extra kosten voor deze betaalmethode

Waarom Raamdeluxe?

  • Child safety systeem
  • Maatwerk
  • Kwaliteitscontrole
  • Snel en gemakkelijk plaatsen
  • Kwalitatief hoostaand kettingsysteem
  • Gepantenteerde doekspanners
  • Naadloze confectie
  • Makkelijk te reinigen
  • Geen stiknaad zichtbaar
  • Versterkte oogjes