Garantie en service

5 jaar garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Raamdeluxe geeft u een garantie van 5 jaar. Waaronder 2 jaar full garantie en de daaropvolgende 3 jaar geldt de garantie enkel op de vervanging van onderdelen. Doek en transport vallen dan buiten de garantieregeling.

Alle moedwillige beschadigingen als gevolg van ondeskundige montage, door verkeerde bediening en gevolgschade door personen uitgesloten. Vlekken vallen niet binnen de garantie. De garantie is niet van toepassing bij verkleuring onder invloed van licht of warmte en vormverandering in vochtige ruimtes. 

Bovengenoemde informatie en genoemde extra garantie doet ook niets af aan de wettelijke garantie.

Dekking

Wij streven ernaar om de aangegeven kleuren op onze webshop zo duidelijk mogelijk op uw beeldscherm over te brengen. Echter kunnen deze kleuren afwijken om o.a. volgende redenen:

  1. Kleuren op onze webwinkel kunnen afwijken van het origineel in verband met uw beeldscherm zoals contrast, helderheid, verzadiging, type scherm, etc.
  2. Daarnaast zijn er nog andere redenen als glansgraad, lichtinval en kleuren in de directe omgeving welke van invloed kunnen zijn op de kleur van onze producten.

De genoemde redenen kunnen makkelijk een visuele afwijking veroorzaken, daarom proberen wij de kleuren zo goed mogelijk te omschrijven en te tonen doormiddel van illustraties. Alle beschrijvingen van kleur en kleurnamen geven een indicatie van kleur aan. Een kleurbeschrijving is een beeldvorming en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Om een beter beeld te krijgen van de kleur kunt u ook gratis kleurstalen aanvragen. Voor de te leveren producten wordt een tolerantie gepermitteerd van ±5 mm in de breedte en ±20 mm in de hoogte. Dat betekent dat de geleverde maten een kleine afwijking kunnen hebben in vergelijking tot de aangevraagde maten. Wanneer de afwijking groter is dan de aangegeven tolerantie, dan kunt u deze kosteloos retourneren.

Wilt u een beroep doen op de garantie?

Laat het ons dan weten en stuur een e-mail naar info@raamdeluxe.nl. Zet in de e-mail uw bestelnummer, contactgegevens, foto’s van het product en omschrijving van uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiterlijk binnen twee werkdagen.