Veelgestelde vragen

Zijn de vermelde prijzen in-of exclusief btw?

De prijzen die vermeld worden zijn inclusief btw (ook voor onze zakelijke klanten).

Hoeveel kleurstalen mag ik maximaal aanvragen?

Er mogen maximaal 3 verschillende kleuren worden aangevraagd. Als u de kleurstalen voor 16:00 aanvraagt, dan ontvangt u ze de volgende dag.

Zijn de vouwgordijnen van Raamdeluxe wasbaar?

Wij raden u aan het vouwgordijn te laten reinigen door de stomerij om zo de kwaliteit te waarborgen. Let op! Vergeet niet de baleinen uit het doek te verwijderen voordat u naar de stomerij gaat. U kunt de baleinen eenvoudig verwijderen door de geconfectioneerde knoopsgaten en het doek kunt u via het klittenband losnemen van de bovenlat.

Wilt u het zelf reinigen? Dan kunt u het vouwgordijn reinigen in de wasmachine. Al onze vouwgordijnen zijn namelijk machine wasbaar. Vergeet ook hier niet de baleinen uit het doek te verwijderen. Omdat de meeste stoffen uit 100% polyester bestaan, geven wij u als advies om de stof met een lage temperatuur te wassen, vervolgens rustig te laten drogen en indien de stof gekreukt is licht te strijken.

Is het bedieningsmechanisme van het vouwgordijn kindvriendelijk?

Ja, de transparante, semi-transparante en de lichtdoorlatende vouwgordijnen zijn voorzien van een Child Safety systeem, waarbij het bedieningsmechanisme ontkoppeld bij hoge trekkracht.

Op welke dagen en tijden is de klantenservice telefonisch bereikbaar?

Op dinsdag t/m vrijdag 09:00 – 17:30 en zaterdag 09:00 t/m 17:00. Het telefoonnummer van onze klantenservice: 0186 66 05 10

Kan ik mijn bestelling ophalen bij een ophaalpunt?

Wenst u uw bestelling eerder in ontvangst te nemen, dan kunt u uw bestelling ophalen in de winkel Konijnendijk Woontrends tijdens kantooruren.

Wij raden u aan om eerst contact op te nemen met onze klantenservice of anders per mail info@raamdeluxe.nl, voordat u besluit neemt de bestelling op te halen.

Hoe monteer ik een vouwgordijn tussen twee muren (in de dag) of op het kozijn (op de dag)?

Raamdeluxe heeft een montagevideo gemaakt, waarbij duidelijk en stapsgewijs uitleg wordt gegeven over het inmeten en monteren van onze vouwgordijnen. Onder de montagevideo geven wij ook de instructie aan met behulp van een beschrijving en illustraties.

Wat is de levertijd van vouwgordijnen?

Wij streven ernaar om onze op maat gemaakte vouwgordijnen binnen 20 werkdagen te leveren. Mocht het zo zijn dat de levering door vertraging of andere redenen niet geleverd kan worden binnen onze leverringstermijn, dan nemen wij contact met u op.

Ik heb een klacht, waar kan ik die kwijt?

Het kan wel eens voorkomen dat er iets niet helemaal goed verloopt. Heeft u een klacht? dan kunt u deze uiteraard telefonisch aan ons doorgeven door te bellen naar onze klantenservice 0186 66 05 10 of via de e-mail naar info@raamdeluxe.nl. Wij zullen binnen twee werkdagen contact met u opnemen en de klacht inhoudelijk in behandeling nemen. Natuurlijk zullen wij er alles aan doen om de klacht zo snel mogelijk op te lossen (uiterlijk binnen 2 werkdagen).

Indien u een klacht heeft over onze producten of onze service, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. U krijgt van ons binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw klacht een inhoudelijke reactie. Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).
 

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Wij bieden u de mogelijkheid om te betalen met iDeal, Mastercard (visa of mastercard), Bankcontact en Billink afterpay.

Kan ik mijn raamdecoratie retourneren?

Raamdeluxe raamdecoraties worden volgens uw bestelling op maat gemaakt en kunnen helaas in geen geval worden teruggenomen.

Waarom Raamdeluxe?

  • Child safety systeem
  • Maatwerk
  • Kwaliteitscontrole
  • Snel en gemakkelijk plaatsen
  • Kwalitatief hoostaand kettingsysteem
  • Gepantenteerde doekspanners
  • Naadloze confectie
  • Makkelijk te reinigen
  • Geen stiknaad zichtbaar
  • Versterkte oogjes