Plisségordijnen

Bekijk ons aanbod van verschillende plisségordijnen op maat en stel uw producten samen

Door de veelzijdigheid past dit product in elk interieur. U heeft volledig controle over de hoeveelheid privacy en lichtinval.

Wat zijn plisségordijnen?

Plisségordijnen zijn gordijnen met één enkele strak gevouwen, geplooide stof. Een plisségordijn is eenvoudig op en neer te bedienen met een ketting of koordbediening. Ook bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen voor een top-down of top-down-bottom-up systeem. Bij top-down zakt de stof van boven naar beneden, net zoals een duo rolgordijn. Als u kiest voor top-down-bottom-up, dan kunt u de stof van boven naar beneden en van onder naar boven bedienen. Op deze manier heeft u volledige controle over de gewenste lichtinval en privacy in uw interieur.

Welke plisségordijnen?

Een plisségordijn is een veelzijdig product en is geschikt voor elke ruimte in uw woning. U heeft keuze uit onze transparante en semi-transparante collectie. Wilt u sfeer aanbrengen en van binnen naar buiten blijven kijken? Dan raden wij de transparante plisségordijnen aan. Kiest u voor meer privacy en voldoende daglicht? Dan zijn de semi-transparante plisségordijnen perfect.

Plisségordijnen op maat

Onze plisségordijnen bevatten geen standaardmaten, maar worden op maat gemaakt. Zo heeft u een product dat altijd perfect aansluit op uw raam. Door de verschillende kleuren en transparantiegraden kan het soms lastig zijn om een keuze te maken. Daarom raden wij u aan om gratis kleurstalen aan te vragen. Zo kunt u de kwaliteit en kleuren van de stoffen eerst met eigen ogen bekijken voordat u bestelt.

Waarom plisségordijnen?

Plisségordijnen zijn sfeervol, veelzijdig en creëren een eigen stijl in elk interieur. Dit product heeft een plooibreedte van 20 mm en heeft door de enkel strak gevouwen stof een mooie zigzagstructuur. Ook zorgt dit product voor een isolerende werking. De plisségordijnen houden de tocht van buitenaf tegen en behouden de warmte binnenshuis. Zo bespaart u ook energiekosten, ideaal toch? Dit product is de uitkomst als het gaat om het bepalen van de hoeveelheid lichtinval en privacy in uw interieur.