Narcis semi-transparant vouwgordijn Yak (4929)


Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Plaatsing
Bedieningslocatie
Type ketting
Artikelnummer: 4929 Categorie:

Beschrijving

Narcis semi-transparant vouwgordijn

De prachtige kleuren van onze semi-transparante vouwgordijnen maken uw woning compleet en zorgen voor een gezellige sfeer. U kunt door de stof van binnen naar buiten kijken. Er kan echter niet van buiten naar binnen door de stof heen gekeken worden en dat zorgt privacy. 

Het vouwgordijn is voorzien van een Child Safety systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat het bedieningsmechanisme ontkoppeld bij hoge trekkracht en dat kinderen zich er niet aan kunnen bezeren. De baleinen bevinden zich aan de achterzijde van het vouwgordijn. De baleinen zorgen voor een mooie verdeling van de segmenten en het doek wordt goed strak gehouden door gepatenteerde doekspanners. De standaard ketting is wit van kleur en is gemaakt van kunststof. Ook bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen voor een RVS ketting. 

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. De semi-transparante vouwgordijnen van Raamdeluxe zijn erg gebruiksvriendelijk en dat ook nog eens tegen een zeer scherpe prijs. Voor het monteren hebben wij speciaal voor u een meet-en monteerinstructie video gemaakt, waarbij u stapsgewijs uitleg krijgt over hoe u precies een vouwgordijn moet meten en monteren. Ervaar de kwaliteit van onze stoffen en vraag nu gratis kleurstalen aan. U ontvangt uw vouwgordijn binnen de aangegeven levertijd van 20 werkdagen.

Extra informatie

Bediening

Ketting

Max. breedte

440 cm

Max. hoogte

340 cm

Min. breedte

40 cm

Transparantie

Semi-transparant

Min. hoogte

50 cm

Collectie

Yak

Type vouwgordijn

Baleinen achterkant

Materiaal

100% Polyester

Kleur

Narcis

EAN

7061285222849

Merk

Copahome