Mandarijn lichtdoorlatend vouwgordijn Sherpa (5008)


Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Plaatsing
Bedieningslocatie
Type ketting
Artikelnummer: 5008 Categorie:

Beschrijving

Mandarijn lichtdoorlatende vouwgordijn

De fruitige kleur van het mandarijn lichtdoorlatende vouwgordijn zorgt voor een verfrissende en energieke sfeer in uw interieur. De stof van de lichtdoorlatende vouwgordijnen houden veel buitenlicht tegen, maar zorgen ervoor dat er toch nog voldoende daglicht doorheen kan blijven schijnen. De kamer waarin u het vouwgordijn heeft opgehangen zal dan niet volledig verduisterd zijn. Deze vouwgordijnen kunnen ook in de slaapkamer worden opgehangen in combinatie met overgordijnen.

Het vouwgordijn is voorzien van een Child Safety systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat het bedieningsmechanisme ontkoppeld bij hoge trekkracht en dat kinderen zich er niet aan kunnen bezeren. De baleinen bevinden zich aan de achterzijde van het vouwgordijn. De baleinen zorgen voor een mooie verdeling van de segmenten en het doek wordt goed strak gehouden door gepatenteerde doekspanners. De standaard ketting is wit van kleur en is gemaakt van kunststof. Ook bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen voor een rvs-ketting.

Gratis kleurstalen & advies

Wilt u de kwaliteit eerst nog even met eigen ogen ervaren, dan kunt u bij ons gratis kleurstalen aanvragen. De kleurstalen ontvangt u uiterlijk binnen 2 werkdagen op uw deurmat. Ook helpen wij u graag bij het maken van een keuze door middel van onze expertise. U kunt contact opnemen met onze klantenservice door naar telefoonnummer 0186 66 05 10 te bellen of via e-mailadres info@raamdeluxe.nl

Meet-en monteerinstructie

Het mandarijn lichtdoorlatende vouwgordijn is erg gebruiksvriendelijk en dat ook nog eens tegen een zeer scherpe prijs. Voor het monteren hebben wij speciaal voor u een meet-en monteerinstructie video gemaakt, waarbij u stapsgewijs uitleg krijgt over hoe u precies een vouwgordijn moet inmeten en monteren.

Levertijd

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Het vouwgordijn wordt op maat gemaakt door diverse specialisten in het atelier en uitgebreid getest op onze kwaliteitseisen. Wij willen dan ook dat u langdurig plezier heeft van het gekozen vouwgordijn. U ontvangt het product binnen 20 werkdagen (levering).

Extra informatie

Bediening

Ketting

Max. breedte

440 cm

Max. hoogte

340 cm

Min. breedte

40 cm

Transparantie

Lichtdoorlatend

Min. hoogte

50 cm

Collectie

Sherpa

Type vouwgordijn

Baleinen achterkant

Materiaal

100% Polyester

Kleur

Mandarijn

EAN

7061283525522

Merk

Copahome