Mandarijn lichtdoorlatend vouwgordijn Sherpa (5008)


Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Plaatsing
Bedieningslocatie
Type ketting
Artikelnummer: 5008 Categorie:

Beschrijving

Mandarijn lichtdoorlatend vouwgordijn

De lichtdoorlatende vouwgordijnen zorgen voor een warme en prettige sfeer in uw woning. De vouwgordijnen houden veel buitenlicht tegen, meer dan de transparante en de semi-transparante vouwgordijnen. De stof zorgt ervoor dat er toch nog licht doorheen kan schijnen, zodat de kamer waarin u het vouwgordijn heeft opgehangen niet geheel donker is. U kunt zowel van binnen, als van buiten niet door de stof heen kijken en dat zorgt voor privacy.

Het vouwgordijn is voorzien van een Child Safety systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat het bedieningsmechanisme ontkoppeld bij hoge trekkracht en dat kinderen zich er niet aan kunnen bezeren. De baleinen bevinden zich aan de achterzijde van het vouwgordijn. De baleinen zorgen voor een mooie verdeling van de segmenten en het doek wordt goed strak gehouden door gepatenteerde doekspanners. De standaard ketting is wit van kleur en is gemaakt van kunststof. Ook bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen voor een RVS ketting. 

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. De lichtdoorlatende vouwgordijnen van Raamdeluxe zijn erg gebruiksvriendelijk en dat ook nog eens tegen een zeer scherpe prijs. Voor het monteren hebben wij speciaal voor u een meet-en monteerinstructie video gemaakt, waarbij u stapsgewijs uitleg krijgt over hoe u precies een vouwgordijn moet meten en monteren. Ervaar de kwaliteit van onze stoffen en vraag nu gratis kleurstalen aan. U ontvangt uw vouwgordijn binnen de aangegeven levertijd van 20 werkdagen.

Extra informatie

Bediening

Ketting

Max. breedte

440 cm

Max. hoogte

340 cm

Min. breedte

40 cm

Transparantie

Lichtdoorlatend

Min. hoogte

50 cm

Collectie

Sherpa

Type vouwgordijn

Baleinen achterkant

Materiaal

100% Polyester

Kleur

Mandarijn

EAN

7061283525522

Merk

Copahome