Vouwgordijnen op maat

Filter op categorie

Advies
Inspiratie

Filter op product

Aluminium jaloezieën
Duo rolgordijnen
Gordijnen
Houten jaloezieën
Plissés
Rolgordijnen
Shutters
Vouwgordijnen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Advies en inspiratie direct op je socials!

Geen standaardmaten, maar vouwgordijnen op maat gemaakt!

Inderdaad geen producten met standaardmaten maten, maar vouwgordijnen die door professionals 100% op maat worden gemaakt. In samenwerking met meerdere bedrijven hebben wij gekozen voor alleen de beste producten. Wij vinden het namelijk belangrijk, dat u investeert in een product waar u langdurig plezier van zult hebben.

Verduisterende, lichtdoorlatende, semi-transparante en transparante vouwgordijnen

Met een breed aanbod van diverse kleuren en transparanties, bieden wij dan ook voor elk raam een passende oplossing. Zo kunt u bijvoorbeeld voor uw slaapkamer kiezen voor een op maat gemaakt verduisterend vouwgordijn. Door de dichte voering kunt u van uw welverdiende rust blijven genieten. Voor de woonkamer, keuken of kantoorruimte zijn de transparante, semi-transparante en lichtdoorlatende vouwgordijnen geschikter. Wenst u meer lichtinval dan zijn de transparante vouwgordijnen perfect. Wenst u liever meer privacy, dan zijn de lichtdoorlatende vouwgordijnen ideaal. Met onze verschillende collecties kunt u zelf beslissen over het sfeerbeeld van uw interieur.

Atelier

De vouwgordijnen worden perfect op maat gemaakt. In het atelier beschikken wij over de laatste technologieën zoals lasersnij- tafels, knoopsgatmachines en baanautomaten voor een gelijke spanning. De professionele stiksters confectioneren dan ook elk vouwgordijn uiterst zorgvuldig. Zo wordt het vouwgordijn voor verzending extra gecontroleerd op enige gebreken, zodat deze voldoet aan onze kwaliteitseisen.

Decoratief & functioneel

Een vouwgordijn is een decoratief, maar ook functioneel product. Door het bedieningsmechanisme kunt u eenvoudig het product omhoog en omlaag bedienen. Zo bepaalt u zelf de lichtinval voor uw interieur.

Gratis advies & kleurstalen

Bent u er nog niet helemaal over uit welk vouwgordijn het best in uw interieur past? Dan raden wij u aan om contact op te namen met onze klantenservice. Wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn. Wij helpen u graag in onze woonwinkel Konijnendijk Woontrends als telefonisch 0186 66 05 10 en via e-mail info@frizzy-autumn.flywheelstaging.com. Let op! Het advies is gratis en vrijblijvend.

U kunt ook gratis kleurstalen bestellen, deze ontvangt u binnen 1-2 werkdagen. Zo kunt u de kwaliteit van de stoffen eerst met eigen ogen ervaren en voor het desbetreffende raam houden. Bekijk onze verschillende collecties en stel het vouwgordijn dat bij uw interieur past samen.