Welke vouwgordijnen?

Welke kleur zal ik kiezen of welke transparantie past het best in mijn interieur?

Dit zijn de veel voorkomende vragen, waar wij u antwoord op geven. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten vouwgordijnen, zowel online als in een fysieke winkel verkrijgbaar. Omdat er erg veel aanbod is kan het maken van een keuze lastig zijn.

Wij bij Raamdeluxe, helpen u uit deze keuzestress door u gratis advies te geven. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en geven u zowel telefonisch als in de winkel advies. Ook gebruiken wij op onze productpagina’s verfkleuren, waarin u in de productomschrijving al gesuggereerd wordt met kleurcombinaties voor in uw interieur.

Wij bieden u transparante, semi-transparante en lichtdoorlatende vouwgordijnen aan uit onze Tibet collectie. De naam Tibet is afkomstig uit een regio in China en behoort tot één van de mooiste gebieden ter wereld door haar prachtige landschap en met het hoogste gebergtegebied de Himalaya.

Transparante vouwgordijnen
De transparante stof zorgt dat uw interieur genoeg daglicht binnenkrijgt en door de fijne en lichte stof kunt u vanaf binnen de contouren van buitenaf blijven zien. Deze vouwgordijnen in combinatie met overgordijnen creëren een prachtige blikvanger in uw interieur.

Transparante vouwgordijnen

Semi-transparante vouwgordijnen
Door de dichtere weving van de semi-transparante vouwgordijnen wordt het scherpe zonlicht gefilterd en krijgt uw interieur een verwelkomende lichte sfeer. Deze vouwgordijnen zijn ideaal voor in de keuken, waarbij u tijdens het koken door de stof heen kan blijven kijken.

Semi-transparante vouwgordijnen raamdeluxe

Lichtdoorlatende vouwgordijnen
Deze vouwgordijnen zorgen voor een warme en gezellige sfeer binnen uw interieur. De voering van deze stof is al een stuk dichter geweven, waardoor u meer privacy heeft. Deze vouwgordijnen hangen het meest in een woonkamer.

Lichtdoorlatende vouwgordijnen raamdeluxe

Wij bieden u ook verduisterende vouwgordijnen aan uit onze Eclipse collectie. Wanneer de zon, de maan en aarde op één lijn staan zal een deel van onze aardbol verduisterd zijn. Het licht dat dan van de zon komt wordt dan tegengehouden door de maan. In sterrenkundige begrippen noemt men dit prachtige fenomeen een zonsverduistering of zonne-eclipse.

Verduisterende vouwgordijnen
Onze verduisterende collectie heeft eigenlijk dezelfde functie als de maan tijdens een zonsverduistering of zonne-eclipse. Het zorgt ervoor dat u geen last meer heeft van zonlicht dat naar binnen schijnt en is daarom uitstekend voor in een slaapkamer.

Verduisterende vouwgordijnen

Nu u een beeld heeft gekregen van de soorten vouwgordijnen, bieden wij u de mogelijkheid om gratis kleurstalen aan te vragen. De door uw gekozen kleurstalen ontvangt u binnen 1-2 werkdagen in huis.

Hieronder is er overzicht gemaakt van de soorten vouwgordijnen die wij u aanbieden. Klik op één van de categorieën om de verschillende kleuren per soort rustig op uw gemak te bekijken.

Transparant
Semi-transparant
Lichtdoorlatend
Verduisterend