Turquoise verduisterend vouwgordijn Eclipse (25)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Plaatsing
Bedieningslocatie
Type ketting
Artikelnummer: 25 Categorie:

Beschrijving

Turquoise verduisterend vouwgordijn

Onze verduisterende vouwgordijnen hebben prachtige kleuren en door de dichte voering kan het buitenlicht goed worden tegen gehouden. U zult dan voor een groot deel geen last meer hebben van het buitenlicht. Wij bieden u genoeg kleuren om uit te kiezen, zodat elke ruimte naar wens kan worden ingericht. 

De baleinen bevinden zich aan de achterzijde van het vouwgordijn. De baleinen zorgen voor een mooie verdeling van de segmenten en het doek wordt goed strak gehouden door gepatenteerde doekspanners. De standaard ketting is wit van kleur en is gemaakt van kunststof. Ook bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen voor een RVS ketting. 

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. De verduisterende vouwgordijnen van Raamdeluxe zijn erg gebruiksvriendelijk en dat ook nog eens tegen een zeer scherpe prijs. Voor het monteren hebben wij speciaal voor u een meet-en monteerinstructie video gemaakt, waarbij u stapsgewijs uitleg krijgt over hoe u precies een vouwgordijn moet meten en monteren. Ervaar de kwaliteit van onze stoffen en vraag nu gratis kleurstalen aan. U ontvangt uw vouwgordijn binnen de aangegeven levertijd van 20 werkdagen.

Extra informatie

Bediening

Ketting

Max. breedte

440 cm

Max. hoogte

340 cm

Min. breedte

40 cm

Transparantie

Verduisterend

Min. hoogte

50 cm

Collectie

Eclipse

Type vouwgordijn

Baleinen achterkant

Materiaal

100% Polyester

Kleur

Turquoise

EAN

7061289929300

Merk

Kobe