Raamdecoratie badkamer

Filter op categorie

Advies

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

U kunt zich elk moment weer uitschrijven

Advies en inspiratie direct op uw socials!

De zoektocht voor raamdecoratie in de badkamer is vaak lastig en tijdrovend. Niet alle raamdecoratie zijn namelijk geschikt voor de badkamer. Een badkamer is nu eenmaal een speciale plek in uw woning. Dit is de ruimte waarin u zichzelf op uw gemak moet voelen en waar u helemaal kunt ontspannen.

Daarom moet de raamdecoratie dus ook privacy bieden. Wij adviseren u door middel van een overzicht van raamdecoratie voor de badkamer. Deze producten zullen uw badkamer een unieke sfeer geven, waar u elke dag weer van kunt genieten.

Plissé gordijn voor badkamer

Een plissé gordijn is een veelzijdig product en biedt u vele mogelijkheden om de lichtinval en privacy in de badkamer te bepalen. Wij bieden u twee verschillende bedieningen, namelijk: top down én top down bottom up. Met een top down systeem kunt u de stof van het plissé gordijn van boven naar beneden bewegen. En met een top down bottom up systeem kunt u zowel de bovenbak als de onderlat van de stof bewegen.

Als u kiest voor een plissé gordijn dan raden wij aan om te kiezen voor de semi transparante stoffen. Zo heeft u meer privacy doordat de inkijk wordt beperkt en waarbij u nog steeds de lichtinval behoudt. Ook kan de stof gemakkelijk gereinigd worden met een vochtige doek.

Geschikt voor draai- kiepraam

Plissé en dupligordijnen kunnen ook eenvoudig worden gemonteerd op draai- kiepramen. Op onze webwinkel kunt u momenteel nog niet kiezen voor raamdecoratie met zijgeleiding. Wel kunt u deze aanvragen door in de bestelnotities aan het einde van het bestelproces dit aan te geven. Ook kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij zorgen er dan voor dat u uw plissé en dupligordijnen met zijgeleiding geleverd krijgt. Zo kunt u dus ook het product op een draai- kiepraam monteren. Handgreep bediening is ook optioneel.

 • Vochtbestendig +
 • Privacy +
 • Isolerend +
 • Schoonmaken ++
 • Geschikt voor draai- kiepraam ++

Bekijk ons assortiment van plisségordijnen

Plissé gordijn badkamer

Rolgordijn voor de badkamer

Als u een rolgordijn in de badkamer wilt plaatsen, dan moet u rekening houden met dat de ruimte goed geventileerd is. Ook raden wij u aan om na het douchen of badderen het rolgordijn in gesloten positie te laten drogen. Op deze manier voorkomt u schimmels en dat de stof gaat krimpen. Onze semi-transparante rolgordijnen zijn gemaakt van 100% polyester, waardoor deze vochtbestendig en geschikt zijn voor ruimtes zoals de badkamer of de keuken. Wij raden u toch aan om voor de badkamer verduisterende rolgordijnen te plaatsen. De verduisterende rolgordijnen hebben namelijk een gecoate achterzijde. Met een gecoate achterzijde kunt u eenvoudig het doek onderhouden en schoonhouden. Ook biedt het u meer privacy, dan de semi-transparante stof en dat maakt een verduisterend rolgordijn perfect voor de badkamer.

Rolgordijnen kunnen ook op draai- kiepramen geplaatst worden, doormiddel van zijgeleiding. Met zijgeleiding kunt u de stof van het rolgordijn gemakkelijk tegen het raam of kozijn plaatsen. Op deze manier kan de stof strak met het raam mee bewegen.

 • Vochtbestendig +
 • Privacy ++
 • Isolerend +
 • Schoonmaken ++
 • Geschikt voor draai- kiepraam ++

Bekijk ons assortiment van rolgordijnen voor de badkamer

Dupligordijn voor badkamer

Dupligordijnen zijn ook erg populair voor in de badkamer. De dubbele stof zorgt voor een isolerende werking en voor voldoende privacy. Ook zorgt de prachtige honingraatstructuur ervoor dat het geluid goed wordt gedempt.

De dupligordijnen zijn ook net zoals de plisségordijnen verkrijgbaar in de bedieningssystemen top down & top down bottom up. Zowel de dupli als de plisségordijnen zijn vochtbestendig. Wij adviseren u dan ook om na het douchen of badderen de stof te laten uithangen en te laten drogen. Zo kunt u nog langer genieten van uw raamdecoratie in de badkamer.

 • Vochtbestendig +
 • Privacy ++
 • Isolerend ++
 • Schoonmaken +
 • Geschikt voor draai- kiepraam ++

Bekijk ons assortiment van dupligordijnen

Aluminium jaloezieën in de badkamer

Aluminium jaloezieën zijn geschikt voor de badkamer. Het materiaal waarvan het gemaakt is, is namelijk vochtbestendig en eenvoudig schoon te maken. U heeft keuze bij de aluminium jaloezieën uit 25 mm & 50 mm lamelbreedte. Voor grote ramen in de badkamer raden wij u de 50 mm lamelbreedte aan. Deze brede lamellen zorgen vooral op brede raampartijen voor een rustige uitstraling. Voor middelgrote en kleine ramen adviseren wij u aluminium jaloezieën met een lamelbreedte van 25 mm.

Aluminium jaloezieën in de badkamer zorgen voor een robuuste en strakke uitstraling. Daardoor is juist dit type raambekleding een uitstekende keuze voor moderne en industriële badkamers. U kunt aluminium jaloezieën helemaal zelf personaliseren en op maat bestellen.

 • Vochtbestendig ++
 • Privacy ++
 • Isolerend –
 • Schoonmaken ++
 • Geschikt voor draai- kiepraam ++

Bekijk ons assortiment van aluminium jaloezieën

Houten jaloezieën in de badkamer

Houten jaloezieën zijn ook erg gewild en populair als raamdecoratie voor de badkamer en zorgen voor een mooie natuurlijke uitstraling.

Onze houten jaloezieën zijn vochtbestendig. De lamellen zijn gemaakt van de houtsoorten bamboe en paulownia die water afstoten. Deze houtsoorten zorgen voor een warme en natuurlijke sfeer in uw badkamer, zonder dat deze lamellen worden beschadigd door vocht. U kunt zowel met de aluminium als de houten jaloezieën spelen met de lichtinval en privacy. Er is geen inkijk naar binnen wanneer de jaloezieën zijn gesloten.

 • Vochtbestendig +
 • Privacy ++
 • Isolerend –
 • Schoonmaken ++
 • Geschikt voor draai- kiepraam ++

Bekijk ons assortiment van houten jaloezieën

Duo rolgordijnen voor badkamer

Ook duo rolgordijnen worden steeds vaker gekozen als badkamer raambekleding. Duo rolgordijnen zijn namelijk stijlvol en ook nog eens vochtbestendig. Deze raamdecoratie bestaat uit twee horizontale stofbanen waarmee u de gewenste lichtinval en privacy kunt bepalen. Eén stofbaan is transparant en de tweede stofbaan is semi transparant of verduisterend (afhankelijk waar u voor kiest). De transparante stof zorgt voor een natuurlijke lichtinval en aangename sfeer. De semi transparante of verduisterende stof zorgen voor meer privacy en een warme sfeer in de ruimte.

Duo rolgordijnen zijn eenvoudig te reinigen. Door het polyester blijft het vuil en vocht op het doek liggen en trekt er dus niet in. Met een doek kunt u al heel eenvoudig de stof van het duo rolgordijn schoonmaken. De duo rolgordijnen zijn afgewerkt met een cassette die ervoor zorgt dat het bedieningsmechanisme en de opgerolde stoflagen worden beschermd. Zo heeft u pas echt langdurig plezier van uw raamdecoratie.

 • Vochtbestendig +
 • Privacy ++
 • Isolerend ++
 • Schoonmaken ++
 • Geschikt voor draai- kiepraam –

Bekijk ons assortiment van duo rolgordijnen

Vouwgordijnen voor badkamer

Vouwgordijnen worden niet vaak toegepast in de badkamer, maar zijn zeker mogelijk. Dit product zorgt voor een rustieke uitstraling die in veel badkamers goed tot zijn recht komt. Terugkomend op waarom vouwgordijnen niet vaak in badkamers worden toegepast ? Een vouwgordijn is meestal niet geheel vochtbestendig.

Wilt u toch vouwgordijnen als badkamer raambekleding, dan moet de ruimte goed geventileerd zijn. Laat het vouwgordijn ook na het badderen helemaal uithangen, zodat de stof goed kan drogen. Zo kunt u ook van dit product lang genieten.

 • Vochtbestendig +
 • Privacy ++
 • Isolerend +
 • Schoonmaken +
 • Geschikt voor draai- kiepraam ++

Bekijk ons assortiment van vouwgordijnen

Badkamer Raambekleding

Hopelijk hebben wij u aan de hand van deze blog kunnen informeren over de geschikte raambekleding voor in de badkamer. Er zijn hierboven diverse opties per raambekleding aangegeven. Deze opties zijn beoordeeld op basis van vochtbestendigheid, privacy, isolatie, schoonmaken en geschiktheid voor draai- kiepramen. 

Raamdecoratie voor in de badkamer moet voldoen aan het bieden van privacy en vochtbestendigheid. Zo kunt u zich geheel op uw gemak voelen en dus ook ontspannen.

Heeft u vragen of advies nodig voor badkamer raambekleding? dan kunt u ons altijd bereiken. Wij helpen en adviseren u graag.

Wilt u meer van de verschillende soorten raamdecoratie voor de badkamer zien? Wij bieden u ook de mogelijkheid om te kiezen voor  het aanvragen van kleurstalen. Kleurstalen zijn samples van de producten die u thuis met eigen ogen kunt ervaren. Op deze manier kunt u de kwaliteit van de stof bekijken en zien of de stof in uw interieur past. Vraagt u de kleurstalen voor 16:00 aan, dan ontvangt u deze de volgende werkdag op uw deurmat.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en profiteer van vele voordelen en verassingen

U kunt zich elk moment weer uitschrijven

Zijspanners

Zijspanners bestaan uit twee spankoorden die het doek goed strak houden. Producten met zijspanners zijn uiterst geschikt voor draai-kiepramen en openslaande deuren.

De spanning zorgt ervoor dat het doek mooi strak komt te hangen als het raam op de kiepstand wordt gezet of als de deur wordt open gedaan. 

Zijspanners zijn gemaakt van staaldraad en zijn nauwelijks zichtbaar.

Kleur boven- en onderlat

De bovenbak is de bak die het bedieningsmechanisme beschermt en zorgt voor een luxe en strakke afwerking. De onderlat is de lat aan de onderkant die de plooien van de stof goed strak bij elkaar houden.

De bovenbak en onderlat worden in één kleur geleverd. U heeft keuze uit de kleuren wit, zwart, aluminium, antraciet en brons.

Beschikbare kleuren

Wit

Zwart

Aluminium

Antraciet

Brons

Breedte

Hier vult u de gewenste breedtemaat in.

Bepaal waar en hoe u het product wilt plaatsen: in of op het kozijn. Let op evt. obstakels en uitstekende delen. Het is belangrijk dat het product vrij kan bewegen

In het kozijn/tussen 2 muren (in de dag)

Voor de juiste breedtemaat meet u op twee verschillende plaatsen in het kozijn of tussen twee muren. Neem vervolgens de kleinste breedtemaat door. Let op! Reduceer van de kleinste breedtemaat -1cm.

Op het kozijn (op de dag)

Meet op twee plaatsen. Bepaal zelf de gewenste overlapping van uw raamdecoratie.

Montageservice

Wilt u toch liever hulp inschakelen voor het monteren van uw raamdecoratie? U kunt dan onze hulp inschakelen door aan het einde van het bestelproces te kiezen voor montageservice. Uw raamdecoratie wordt dan door een monteur snel en vakkundig gemonteerd.

Hulp nodig? Wij helpen u graag verder!

Neem contact op met één van onze professionals. Samen bedenken wij een passende oplossingvoor uw interieur.

Hoogte

Hier vult u de gewenste hoogtemaat in.

Bepaal waar en hoe u het product wilt plaatsen: in of op het kozijn. Let op evt. obstakels en uitstekende delen. Het is belangrijk dat het product vrij kan bewegen

In het kozijn/tussen twee muren (in de dag)

Voor de juiste hoogtemaat meet u op twee verschillende plaatsen in het kozijn/of tussen twee muren. U hoeft bij het invoeren van de hoogtemaat geen rekening te houden met het reduceren van centimeters.

Op het kozijn (op de dag)

Meet op twee plaatsen. Bepaal zelf de gewenste overlapping van uw raamdecoratie.

Montageservice

Wilt u toch liever hulp inschakelen voor het monteren van uw raamdecoratie? U kunt dan onze hulp inschakelen door aan het einde van het bestelproces te kiezen voor montageservice. Uw raamdecoratie wordt dan door een monteur snel en vakkundig gemonteerd.

Hulp nodig? Wij helpen u graag verder!

Neem contact op met één van onze professionals. Samen bedenken wij een passende oplossing voor uw interieur.

Plaatsing

In het kozijn of tussen twee muren (in de dag)

De raamdecoratie komt in het kozijn of tussen twee muren te hangen.

Op het kozijn (op de dag)

De raamdecoratie komt over het kozijn te hangen.

 

Bedieningslocatie

Een jaloezie bestaat uit drie koorden, namelijk één optrekkoord en twee tuimelkoorden. Met een optrekkoord kunt u de jaloezie omhoog en omlaag bedienen. Met een tuimelkoord kunt u de lamellen roteren.

Van deze koorden kunt u zelf de gewenste bedieningslocatie bepalen.

Afwerking

Ladderband

Een ladderband is een stofband van 38 mm breed dat verticaal langs de jaloezie loopt en verkrijgbaar is in verschillende kleuren.

Ladderkoord

Wenst u liever een ladderkoord? Dan wordt deze in dezelfde kleur geleverd als de kleur van de lamellen (kleur gecoördineerd).

Kleur bovenbak

Een bovenbak is de bak die het bedieningsmechanisme afschermt. Deze wordt kleur gecoördineerd geleverd (zelfde kleur als lamellen).

Ook krijgt u een sierkoof (kleur gecoördineerd) meegeleverd die de bovenbak beschermt en zorgt voor een strakke en luxe afwerking.

Ruimte in huis

Voer hier de gewenste locatie in waar de raamdecoratie komt te hangen. Klik op ‘anders’ als u zelf een locatie wilt invoeren. Wij zullen dit op het pakket invoeren zodat u makkelijk kunt zien welke raamdecoratie voor welke ruimte bestemd is.

Type bediening

Optrekkoord

Dit is een systeem met koordrem waarbij de koorden die kleur gecoördineerd worden geleverd (zelfde kleur als doek) ervoor zorgen dat u eenvoudig de raamdecoratie omhoog en omlaag kunt bewegen.

Ketting

Dit systeem vereenvoudigt het op-en neer laten gaan van de raamdecoratie en vermijdt slingerende koorden en wordt ook kleur gecoördineerd geleverd.

Top-Down

Met een Top-Down bediening kunt u met één koord of ketting eenvoudig de raamdecoratie omhoog en omlaag bedienen.

Top-Down-Bottom-Up

Met een Top-Down-Bottom-Up systeem kunt u met twee koorden of kettingen zowel het middenprofiel als het onderprofiel apart bedienen.

Kleur ketting

U heeft keuze uit verschillende kleuren van de ketting waarmee u uw raamdecoratie kunt bedienen. U kunt kiezen uit de kleuren wit, grijs, zwart, beige en rvs (roestvast staal).

Beschikbare kleuren

Wit

Grijs

Zwart

Beige

RVS

Type ketting

U heeft keuze uit verschillende type kettingen waarmee u uw raamdecoratie kunt bedienen. U kunt kiezen uit een kunststof (wit) of rvs (roestvast staal) ketting.

Beschikbare kleuren

Wit

RVS

Kleur kettinggewicht

Het kettinggewicht zorgt ervoor dat de ketting goed wordt strak gehouden en is een subtiel voorbeeld van hoogstaande techniek, design en perfectie. U heeft de keuze uit de kleuren beige, grijs, wit en zwart.

Beschikbare kleuren

Beige

Grijs

Wit

Zwart

Kleur cassette

Een cassette is een gesloten systeem waarin de oprolbuis zit weggewerkt en die het mechanisme beschermt tegen vuil of beschadiging. Zo zorgt de cassette ervoor dat het duo rolgordijn strak en luxe is afgewerkt en dat u lang kunt genieten van uw product.

U heeft keuze uit de kleuren aluminium, wit, zwart en beige.

Beschikbare kleuren

Aluminium

Wit

Zwart

Beige

Kleur bovenbak

Een bovenbak is de bak die het bedieningsmechanisme afschermt. Deze wordt kleur gecoördineerd geleverd (zelfde kleur als lamellen).

Afwerking

Ladderband

Een ladderband is een stofband van 25 & 38 mm breed dat verticaal langs de jaloezie loopt en verkrijgbaar is in verschillende kleuren.

Ladderkoord

Wenst u liever een ladderkoord? Dan wordt deze in dezelfde kleur geleverd als de kleur van de lamellen (kleur gecoördineerd).

Afwerking

Ladderkoord

Een ladderkoord wordt in dezelfde kleur geleverd als de kleur van de lamellen (kleur gecoördineerd).

Bedieningslocatie

U bepaalt zelf waar u de bediening van uw raamdecoratie wilt hebben. U heeft de keuze uit links of rechts.

Kleur bovenbak

Een bovenbak is de bak die het bedieningsmechanisme afschermt en zorgt voor een strakke en luxe afwerking. U heeft keuze uit de kleuren wit, grijs en zwart.

Beschikbare kleuren

Wit

Grijs

Zwart

Kleur bovenbak

Een bovenbak is de bak die het bedieningsmechanisme afschermt en zorgt voor een strakke en luxe afwerking. U heeft keuze uit de kleuren wit en zwart.

Beschikbare kleuren

Wit

Zwart

Kleur ketting

U heeft keuze uit verschillende kleuren van de ketting waarmee u uw raamdecoratie kunt bedienen. U kunt kiezen uit de kleuren wit en zwart.

Beschikbare kleuren

Wit

Zwart

Cassette

Een cassette is een gesloten systeem waarin de oprolbuis zit weggewerkt en die het mechanisme beschermt tegen vuil of beschadiging. Zo zorgt de cassette ervoor dat het rolgordijn strak en luxe is afgewerkt en dat u lang kunt genieten van uw product. 

Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen voor een open of gesloten cassette..

Open cassette

Open cassette rolgordijn

Gesloten cassette

Gesloten cassette rolgordijn
Kleur cassette

Een cassette is een gesloten systeem waarin de oprolbuis zit weggewerkt en die het mechanisme beschermt tegen vuil of beschadiging. Zo zorgt de cassette ervoor dat het duo rolgordijn strak en luxe is afgewerkt en dat u lang kunt genieten van uw product.

U heeft keuze uit de kleuren wit, grijs en zwart.

Beschikbare kleuren

Wit

Grijs

Zwart